Utställare Ryttarkryssningen 2018

Utställare på Ryttarkryssningen 2018

Betulas Design
Tillverkning av pannband av pärlväv, och med pärlor även grimmor nu även träns. Vid beställning pm:a eller maila mig. Färger i album pannband pärlor.
 
 
Brilliant Stallströ

kutterspån som siktas och pressas till ströbalar för lantbruk, häst stallar och smådjur.

Ryttarinspiration

Inspirationssmycken i olika utföranden. Pepp-armband eller inspirerande tränssmycken är bara några av de accessoarer ifrån Ryttarinspiration. Välj din favoritfärg att matcha till outfiten eller välj ditt favorit citat och använd det som en påminnelse-boost att sporra dig själv när du behöver det. 

Häst & Hälsa

Emmy Hägglund Holmer hade under många år arbetat med att utbilda hästar och ryttare när hon 2013 upptäckte styrketräningen, som träningsform. Då väcktes en längtan hos henne att kunna kombinera de två största intressena – Hästar och hälsa. 

Vidilab

Världens största veterinärmedicinska laboratorium med unik kompetens och egen forskning. Använd kollamasken för att ta reda på om ditt djur har inälvsparasiter.

Embellished Stables

Embellished Stables Sweden är ett ungt företag som tillverkar inredningar till sadelkammaren, Vi befinner oss centralt i Småland där dessa detaljer tar sin form.

Bimo Stall

Bimo Stall erbjuder produkter och tjänster för stall som förbättrar arbetsmiljön för både häst och ryttare. Med ett otröttligt engagemang för att skapa en bättre miljö så har Bimo Stall hittat nya möjligheter för stall att med små medel göra stora förbättringar.

Länsstyrelsen

Länsstyrelserna är myndigheter som bl.a. ansvarar för förprövning av djurstallar i länen. Förprövning behövs inför en byggnation av ett stall.

Ormhögarnas Alltjänst

Återförsäljare av högkvalitativa Aloe Vera produkter inom hälsa och skönhet från Forever Living Products.

Aussie Equine

De stötte från början på HYGAIN® i form av deras tillskott. Samtliga upplevde så stora, positiva skillnader att de ville att fler skulle få nytta av dem, – därför började de importera och sälja. 

Läs mer

Tjuvamossens

Bolag beläget i utkanten av Helsingborg som inriktar sig på unika utfodringsutrustningar och aktivitetsartiklar samt kvalitetsprodukter till häst, ryttare och stall.

Linda Nilsson

Linda och Dressyrardennern Torsten tävlar dressyr på MSV B nivå. Tränar nu för start i MSV A. Torsten är alltså en renrasig ardenner som tar dressyr och uppvisningsbanorna med storm! Torsten är ett bevis på att Ingenting är omöjligt om man bara vill! Linda och Torsten vill inspirera alla till att våga! Vi är i början av våran resa, kom gärna och lyssna och ta del av den! Få lite tips på vägen om hur vi ha gjort och vad framtiden har att ge!

Liberty Horse Training

Thereze och hennes hästar jobbar med att stärka kommunikationen genom Natural Horsemanship, Trickträning och Frihetsdressyr, du är välkommen till montern för att prata med henne om detta! Passa även på att fråga om råd, tips, eller varför inte boka en lektion eller kurs om ni är flera? Det kommer även finnas möjlighet att köpa NH-stickar och en tavla av hennes sponsorfotograf Sanna Svensson.