Utlottning av fina priser värda 20.000 kr

Alla som bokat eller bokar resa fram till 5 mars kan delta i en fantastisk utlottning av priser till ett värde av ca 20.000 kr!

Gilla, dela och skriv bokat i kommentarsfältet för att delta. Utlottningen sker på båten och vinnarna måste personligen hämta sina priser under Ryttarkryssningens event på Östersjön den 10–11 mars.

Boka din resa redan idag! Lycka till!

Embellished stables sweden

Mellanbrun sadelhängare med fina detaljer i gjutjärn.

Värde 999kr

Vidilab

kollamasken är en låda som innehåller allt du behöver för att få ett snabbt svar på hur parasitläget är i ditt djur.
Värde 299 kr

Brilliant Stallströ

Produceras av Skaraborgs Träförädling AB i Töreboda. En förfinad kutterspån med såg och klyvspån för bästa absorbering! Det är 21 st balar på en pall á 22-25 kg/ per bal

värde 2200 kr 

Tjuvamossen

Porta-grazern är en revolutionerande produkt som utvecklades av Walt Tharp för 10 år sedan, som har hjälpt 1000 tals hästar världen över att rehabiliteras och förebygga många av de moderna sjukdomar som vi ser hos våra hästar idag.

Vinster: 1 valfri porta grazer av värde 3200- 4550 kr efter rådgivning av oss så den passar just din häst och dess behov.

Tjuvamossen

Ett nytt sätt att aktivera  din häst på!  Denna aktiveringsboll gör att hästen äter i en naturlig position samtidigt som hästen får stimulans och aktivering. Passar lika bra i stallet som i hagen. Formen på bollen tillåter bollen att röra sig men kommer inte rulla iväg lika lätt som om den vore helt rund.

10 Bollar lottas ut till ett värde av 789 kr/st

Ryttarkryssningen

Neo line hoppschabrak/dressyrschabrak ifrån Schockemöhle. Ett smårutigt schabrak med kontrastfärgat kantband. 
Märke: Schockemöhle
Kvalitet: 80% Polyester, 20% Bomull
Storlek: Full/Allround/ Storlek: Full/Dressy

Värde 350 kr per styck

Aussie Equine

Hyaglyde är en lättflytande gele med Hyaluronsyra av hög molekylvikt som hjälper ledvätskan behålla sin smörjande och stötdämpande funktion för att hästen ska kunna ha full rörlighet.
Värde 1765 kr

Frihetsdressyr

En NH-stick, även kallast carrotstick, som blir en förlängning av din arm vid arbete från marken, med ett säkerhetsavstånd för att nå hästen överallt men utan att vara nära för risk. Sticken är gjord av glasfiber som gör den stel och därmed inte kan generera en piskeffekt.
Värde 350 kr