Om Ryttarkryssningen

Ryttarkryssningen arrangeras för fjärde året i rad den 8–9 februari 2019, Stockholm–Åbo tur och retur. Ett skepp med spännande hästfolk – ett dygn med intressanta föreläsningar, mässa, paneldebatt med landets främsta experter inom ridsport, musikunderhållning med massor av drag, god mat och dryck och en massa mingel och härligt hästsnack förstås!Ryttarkryssningen inleds med middag, mingel och kick off efter avgång. Kvällen fortsätter när livebandet tar över scenen och garanterat bjuder på fullt ös! Upplev en salig blandning av galna upptåg och fantastisk show och musik. Efteråt finns alltid nattklubben tillgänglig för de riktigt riktigt partysugna!

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss eller någon av våra partners om du har frågor eller funderingar över något. Nedan hittar du kontaktuppgifter till respektive part beroende på om dina frågor gäller bokning, resa eller själva evenemanget.

GÄLLANDE BOKNING & RESA

Tallink Silja

Har du frågor eller funderingar kring bokningsförfarandet eller frågor som gäller båten och resan i sin helhet så ber vi er kontakta Tallink Silja enligt nedan.

GÄLLANDE EVENT

Ryttarkryssningen / AdPine Produktionsbyrå

Har du frågor angående utställning, föreläsare, programmet eller något annat gällande själva evenemanget så är det AdPine Produktionsbyrå som ska kontaktas enligt nedan.

I samarbete med

ARRANGÖR
PARTNER
PARTNER