Mari Zetterqvist Blokhuis & Lotta Wanning

Ryttarkryssningen presenterar en samspelt föreläsar-duo bestående av ridläraren och forskaren Mari Zetterqvist Blokhuis tillsammans med ridläraren, tränaren och mentala rådgivaren Lotta Wanning till 2019 års kryssning. När de inte föreläser jobbar de med bland annat kommunikation mellan ryttare och häst och personlig utveckling.

Mari Zetterqvist Blokhuis

Mari är ridläraren och forskaren som brinner för att ryttare och hästar ska prestera bra tillsammans och ha nöje i sin ridning. Hon har forskat om metoder för att förbättra ryttares sitsar och är just nu doktorand i ett projekt som handlar om kommunikationen mellan ryttare, häst och tränare. Mari driver det egna företaget MZ Equitation och är en ofta anlitad föreläsare och har skrivit boken Sitsskolan, och nu senast Hållbar Häst tillsammans med Cajsa Ericson.

Lotta Wanning

Lotta Wanning är ridlärare, tränare och mentalrådgivare. Hon har gedigen erfarenhet av att föreläsa och utbilda inom personlig utveckling, om att sätta mål, motivation, bemötande och vad det är som gör att vi verkligen är villiga att nå de mål vi sätter upp. Att ge förståelse för hur du som ryttare kan skilja på person och prestation, för att må bättre och kunna prestera. Lotta driver företaget Stigbygeln- ett bra avstamp när du vill upp!

När, var & hur?

Mari & Lottas föreläsning kommer att äga rum från kl. 15:00 till kl. 16:30 inklusive 30 minuters bensträckare i Moonlight.