Felicia Grimmenhag

För snart 8 år sedan förändrades hennes liv på ett sätt som hon har fått beskrivit för sig som hemskt. Hon förlorade båda sina ben i en väldigt allvarlig trafikolycka och helt plötsligt blev hon ”den stackars flickan”. Ett märke hon vägrade bära och redan från början började motbevisa gång på gång.

Idag tävlar hon internationellt i paradressyr med placeringar som SM-guld, NM-guld och en femte placering på EM i finalen. En resa som tog 4 år och som är lite ogripbar eftersom hon inte var aktiv inom ridsporten när hon skadade sig. Idag jobbar hon jämsides med stora sponsorer, kompetenta tränare, ett bra team och engagerade hästägare. Jag har etablerat mig på den internationella banan och satt mig själv på kartan i den svenska ridsporten.

 

Idag driver hon sitt egna företag där hon föreläser om sin olycka, hur man tar sig tillbaka, om hennes elitsatsning och mentala strategier. Hur ska man tänka för att sätta och nå sina mål? Vad som kan hända om man tänker ”det går” istället för ”det går inte”. Att man kan gå från att ligga i en säng och undra hur det ens är möjligt att rida utan ben, till att det blir vardag och det är det mest naturliga i världen. Men det hade hon inte vetat om hon aldrig hade testat, eller hur?

När, var & hur?

Felicia Grimmenhags föreläsning kommer att äga rum från kl. 09:00 till kl. 10:00 i konferenssalen Starlight.