Så ger du hästen de bästa förutsättningarna

Träffa utställarna Aussie Equine i monter 9 på mässan

Mikael Lundstedt, Tua Nilsson och Marie Sandholm på AussieEquine® har alla en gedigen bakgrund inom hästbranschen, inom olika områden. De stötte från början på HYGAIN® i form av deras tillskott. Samtliga upplevde så stora, positiva skillnader att de ville att fler skulle få nytta av dem – därför började de importera och sälja. De har nu utvärderat resultatet av HYGAIN®s produkter under några år och dessutom varit nere i Australien, där HYGAIN® är marknadsledande, för att genomgå utbildning och få fördjupade kunskaper om dess produkter.

HYGAIN® tar fram foder baserat på den senaste forskningen både från andra forskare och deras egna. AussieEquine® är glada att nu få ta HYGAIN® till Sverige, som generalagent för de Nordiska länderna .

Vilka är då de som arbetar på AussieEquine®?
Mikael Lundstedt, grundare av företaget. Mikael är leg. kiropraktor för ekipage och är främst verksam i Danmark, ofta ihop med ett team av spetskompetenser inom veterinärvård, rehab, sjukgymnastik, hovslageri, hästtandvård och träning.

Tua Nilsson, har som tredje generationens ryttare varit aktiv som tränare inom dressyr, rehab och problemlösning.

Marie Sandholm, är foderrådgivare och har arbetat med grovfoderproduktion, drivit egen foderbutik, beräknat foderstater etc i många år och har därutöver även själv haft uppfödning av hästar.

HYGAIN® grundades 1983 och har sedan dess växt från att vara ett enmansföretag till att nu vara marknadsledande i Australien och även finnas i många andra länder. HYGAIN® framställer sitt foder i sin fabrik utanför Melbourne och utökar stadigt sitt sortiment, baserat på den senaste forskningen och kvalitetssäkrar regelbundet genom oberoende tester. För att kunna kvalitetssäkra foder och produkter görs flertalet tester även under transport.

Gemensamt för alla på AussieEquine® är att de vill ge hästarna de bästa förutsättningarna för hälsa, välmående och prestation!