Alexander Zetterman

Med ett flertal SM-guld, placeringar vid ett tiotal nationella tävlingar, nästan 2000 avklarade rundor och en gedigen kunskap välkomnar vi Alexander Zetterman som föreläsare till Ryttarkryssningen. Familjen Zetterman och deras verksamhet vid Springfield Farm har sedan 30 år tillbaka drivit ett välrenommerat hästföretag. Under åren har flera av deras hästar har blivit mästerskapshästar som ridits av bland annat Alexander själv.

– Hela mitt liv har jag utbildat, studerat och modellerat det bästa av min bransch och andra branscher. Genom att använda vad jag har och vad jag har skapat uppnår jag fler och fler mål och närmar mig närmare idrotten. Men oavsett hur corny det låter, om du vill vara bäst, måste du verkligen tro att himlen är gränsen! Det är som att försöka föreställa sig att universum verkligen är evigt!

 

– Eftersom det inte spelar någon roll hur mycket du har uppnått, verkar det som om du aldrig kommer att få nog, vara tillräckligt bra eller perfekt nog. Det är en oändlig process. Medaljer, pengar och troféer är viktiga, men det är vägen till framgång som verkligen räknas och ger dig uppfyllelse.

När, var & hur?

Alexander Zettermans föreläsning kommer att äga rum från kl. 09:00 till kl. 10:00 i konferenssalen Starlight.